Minister za zdravje opozarja: “Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

Vaše naročilo
No products in the cart.
0.00 0

Mejniki 2020

Pozdravljeni!

Ob lansiranju nove spletne strani se spodobi zapisati nekaj misli. Odločili smo se namreč, da je čas, da okrepimo našo prisotnost na spletu, posodobimo spletno stran in osvežimo ponudbo. Ljubezen do vina želimo deliti z vami tudi tako, da bomo pobližje predstavljali našo obrt in objavljali novice.

Na ocenjevanju Vino Slovenija smo prejeli priznanja za kar štiri vina

Delo na Domačiji Bizjak poteka nemoteno, trenutno imamo polne roke dela s trgatvijo.

V letu 2020 smo dosegli številne mejnike. Na ocenjevanju Vino Slovenija smo prejeli priznanja za kar štiri vina. Rebula letnik 2019 je prejela srebrno medaljo (ocena 82,33), Rose in Sivi pinot letnik 2019 zlato medaljo (ocena 85,00), Cabernet sauvignon letnik 2017 (ocena 90,67) pa je prejel veliko zlato kolajno! Slednje je bilo celo tretje najbolje ocenjeno rdeče vino na tekmovanju! Poudariti gre tudi priznanja Decanter 2020, kjer so štiri naša vina prejela bronaste plakete. Več o priznanjih najdete strani O nas.

Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo stekleničenih vin, ki jo najdete v zavihku Vina db.

Vino vam še vedno z veseljem dostavimo na dom, dostava poteka po ustaljenih tirih. Naročanje zaenkrat poteka telefonsko, preko sms-a ali e-pošte (podatki so v spodnjem delu strani). Dosegljivi in aktivni smo tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Naš poslovni plan je kvaliteta.

Ekipa Domačije Bizjak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VEČ NOVIC

Trgatev in zahtevna jesen

Lep jesenski pozdrav! Na Domačiji Bizjak je dogajanje letnemu času primerno. Trgatev je sicer zaključena smo pa zato zelo zaposleni v kleti, kjer pretakamo vino

Preberi več »

Izgledaš mlad!

Imaš 18+ let?