Vaše naročilo
No products in the cart.
0.00 0

Grganja – z ameriško medaljo ovenčana penina

Naša vina v zadnjih letih pridno zbirajo medalje iz celotnega sveta, penina Grganja pa je ovenčana s prav posebnim priznanjem, ki ima že kar dolgo brado.

Grganja – penina, ki je letela čez lužo

Leta 2018 smo omenjeno vino poslali na dobrodelno ocenjevanje vin v New York. Ameriška fundacija Raise a glass organizira tekmovanje ’’A truly charitable competition’’, čigar prihodke namenijo neprofitnemu podjetju InterVol iz Rochestra. Le-to zbira neuporabljene medicinske pripomočke in ji pošilja tistim bolnišnicam, ki jih najbolj potrebujejo. Zbrane medicinske pripomočke uporabljajo bolnišnice v več kot sedemdesetih državah po svetu.

Osvojila je prvo mesto in prejela prestižno nagrado v kategoriji penin, dvojno zlato medaljo in šampiona.

Šampion – prestižna vinska nagrada

Grganja se je tako znašla v mednarodni konkurenci penin s celega sveta. Osvojila je prvo mesto in prejela prestižno nagrado v kategoriji penin, dvojno zlato medaljo in šampiona. To je največja nagrada, ki jo vino na katerem koli vinskem ocenjevanju lahko dobi. Občutki ob prejetju nagrade so bili nepopisni. Imeti šampiona v lastni kleti je izreden uspeh vinarja, ki ti potrjuje, da delaš v pravi smeri.

Zagotovo ste za tekmovanje že slišali, saj je istega leta slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič za njegov gin Monologue prav tako prejel šampiona v kategoriji žganih pijač.

Želimo vam čim bolj umirjeno božične in novoletne praznike.

Ekipa Domačije Bizjak

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VEČ NOVIC

Trgatev in zahtevna jesen

Lep jesenski pozdrav! Na Domačiji Bizjak je dogajanje letnemu času primerno. Trgatev je sicer zaključena smo pa zato zelo zaposleni v kleti, kjer pretakamo vino

Preberi več »

Izgledaš mlad!

Imaš 18+ let?